با تلاش دکتر جلیل مختار و شهرداري آبادان ؛
دریافت عوارض فاز٢ پالایشگاه با جدیت درحال پیگیری است

شهردار آبادان گفت: پیگیری مطالبات شهرداری آبادان بابت عوارض فاز ٢ پالایشگاه از شرکت ملی مهندسی نفت با جدیت در حال پیگیری است و در تلاش هستیم با همت دکتر مختار نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی حق مردم را از صنایع بگیریم.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری آبادان، یاسین کاوه پور با اشاره به اهتمام دکتر جلیل مختار برای دریافت حق مردم از صنایع نفتی، اظهار داشت: پس از مذاکرات متعدد شهرداری آبادان و شرکت ملی مهندسی نفت جهت پرداخت عوارض فاز دوم پالایشگاه، اقدام موثری از سوی مجموعه نفت صورت نپذیرفت و نماینده محترم آبادان از طریق مجلس شورای اسلامی و با درخواست اعمال ماده ٢٣۴ دال بر استنکاف وزارت نفت از پرداخت عوارض، حق مردم مظلوم آبادان را مطالبه نمود که در همین راستا جلسه ای با حضور معاون وزیر نفت، مدیر عامل شرکت ملی مهندسی نفت و دیگر مسئولین در وزارت نفت برگزار گردید.
شهردار آبادان در پایان خاطرنشان کرد: پرداخت عوارض از سوی شرکت ها و صنایع، حق مسلم مردم شریف آبادان است و برای ادامه بهسازی شهری و تکمیل پروژه های عمرانی و خدماتی، پرداخت عوارض امری ضروری است، اما متاسفانه وزارت نفت تاکنون از پرداخت آن خودداری نموده که این موضوع با جدیت توسط تیم شهرداری آبادان و دکتر جلیل مختار در حال پیگیری بوده و این اقدامات تا حصول نتیجه و دریافت حق مردم از صنایع ادامه خواهد داشت.
دیدگاه بگذارید