جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ Friday 22 November 2024

مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران:

حفر و تکمیل ۷۳ حلقه چاه محقق شد

مهندس بابک زنگنه از تحقق حفر و تکمیل ۷۳ حلقه چاه های های نفت و گاز و انجام سه هزار و ۶۱۶ مورد خدمات فنی و ویژه مرتبط با صنعت حفاری از ابتدای سال جاری تا کنون خبر داد.

مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران از تحقق حفر و تکمیل ۷۳ حلقه چاه های های نفت و گاز و انجام سه هزار و ۶۱۶ مورد خدمات فنی و ویژه مرتبط با صنعت حفاری از ابتدای سال جاری تا کنون خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران بابک زنگنه روز دوشنبه (۱۳ آبان ماه) در توضیح بیشتر در این باره گفت: بیشترین حجم خدمات ارایه شده از سوی این شرکت شامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب می شود که در گستره ای به وسعت ۴۰۰ هزار کیلومتر مربع در پنج استان کشور فعالیت دارد.

وی افزود: همچنین شرکت های نفت مناطق مرکزی، نفت فلات قاره، نفت و گاز اروندان، مهندسی و توسعه نفت، نفت و گاز پارس، مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و شماری از شرکت های بخش خصوصی از خدمات این شرکت در دو بخش عملیات حفاری و خدمات جانبی فنی مهندسی استفاده می کنند.

زنگنه اظهار کرد: در حدود ۲۰۰ روز از سال جاری از مجموع چاه های حفر شده یک حلقه اکتشافی، ۳۰ حلقه توسعه ای توصیفی و ۴۲ حلقه تعمیری بوده است که ۵۳ حلقه در حوزه عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، دو حلقه نفت مناطق مرزی، هشت حلقه فلات قاره، چهار حلقه متن و یک حلقه به سفارش مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران تکمیل شد.

مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران متراژ حفاری چاه های نفت و گاز در این مدت را ۹۹ هزار و ۳۴۹ متر عنوان کرد و گفت: این در حالی است که در بخش خدمات ویژه نیز ۱۵ هزار و ۷۷۹متر حفاری به شیوه افقی و جهت دار که نسبت به حفاری عمودی (متداول) از نظر محاسبات فنی و ابزار و تجهیزات کاربردی تفاوت هایی دارد و ۳۱۷ متر مغزه گیری جهت کسب اطلاعات از مخزن در اعماق زمین با ایجاد ۳۷ حفره محقق گردید.

وی در پیوند با این مطلب افزود: در بخش خدمات فنی هم در مدت پیش گفته دو هزار و ۱۲۶ متر حفاری با هوا و ۳۴۰ متر حفاری به روش فروتعادلی (UBD) که هر کدام با توجه به شرایط و سازند چاه ها صورت می پذیرد، به ثبت رسید.

زنگنه انجام ۲۸۸ مورد نمودارگیری درون چاهی ، ۲۸۲ مورد نمودارگیری از سیال حفاری و ۲۲۸ مورد چاه پیمایی را از شمار خدمات مدیریت خدمات ویژه حفاری و ۱۷۴ مورد تعمیر چاه ها با کاربست دستگاه لوله مغری سیار که در مواردی جایگزین دستگاه حفاری می شود را از جمله فعالیت های مدیریت خدمات فنی بر شمرد.

مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران اضافه کرد: تحقق یک هزار و ۱۷ مورد تزریق پذیری، ۶۷۶ مورد سیمانکاری، ۵۴ مورد اسید کاری ویژه و گسترده، ۳۲۵ مورد لوله گذاری چاه، ۶۱ مورد آزمایش بهره دهی چاه، ۳۳ مورد نصب آویزه و ۳۰۱ مورد آزمایش چاه با ساق مته از دیگر خدمات فنی حفاری است که با توجه به برخورداری این شرکت از متخصصان مجرب در هر یک از خدمات متنوع فنی و مهندسی و تجهیزات لازم به شرکت های متقاضی ارایه گردید.

وی یادآور شد: این شرکت توسعه فعالیت های خود در عملیات حفاری و ارایه خدمات جانبی به شرکت های بهره بردار نفتی و سایر شرکت های متقاضی را در مناطق خشکی و دریایی استان های نفتخیز کشور را در دستور کار دارد و به عنوان یکی از شرکت های بالا دستی تابع شرکت ملی نفت ایران نهایت تلاش خود را در جهت پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت در راستای حفظ، نگهداشت و افزایش تولید به کار گرفته است.

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
Notify of