جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ Friday 22 November 2024

با تجلیل از برگزیدگان و رونمایی از برنامه‌های دوره چهارم؛

سومین جشنواره ملی شکرستان به ایستگاه پایانی رسید

آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی شکرستان(جشن برداشت نیشکر) روز یکشنبه (دوم اردیبهشت‌ماه) با حضور جمعی از مسئولین، هنرمندان و رسانه‌های خوزستان در کشت و صنعت امیرکبیر برگزار شد.

آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی شکرستان(جشن برداشت نیشکر) روز یکشنبه (دوم اردیبهشت‌ماه) با حضور جمعی از مسئولین، هنرمندان و رسانه‌های خوزستان در کشت و صنعت امیرکبیر برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، در این مراسم که با شور و نشاط خاصی همراه بود، از برگزیدگان بخش‌های مختلف جشنواره در حوزه‌های ادبی، عکاسی، نقاشی و رسانه تجلیل به عمل آمد.

سومین جشنواره ملی شکرستان که در آذرماه سال گذشته به مدت سه روز در کشت و صنعت نیشکر دهخدا برگزار شد، فرصتی برای نمایش دستاوردهای صنعت نیشکر و همچنین توانمندسازی جوامع محلی پیرامونی این صنعت بود.

برگزاری نمایشگاه‌های صنایع‌دستی، تولیدات بومی و غذاهای محلی، جشنواره‌های مختلف فرهنگی و هنری و همچنین گشت‌های تفریحی و علمی از جمله برنامه‌های جنبی این جشنواره بود که مورد استقبال گسترده بازدیدکنندگان قرار گرفت.

تداوم جشنواره شکرستان با برنامه‌های جدید

دبیر سومین جشنواره شکرستان و مدیر روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در این مراسم با اشاره به استقبال گسترده از سومین جشنواره ملی شکرستان، از برگزاری چهارمین دوره این رویداد در سال جاری خبر داد.

دکتر ولید آلبوناصر گفت: چهارمین جشنواره ملی شکرستان امسال در کشت و صنعت دعبل خزاعی با مشارکت شرکت خمیرمایه و الکل رازی برگزار می‌شود و تلاش داریم با اضافه کردن بخش‌های جدید و برنامه‌های متنوع، این جشنواره را به رویدادی ماندگار در سطح کشور تبدیل کنیم.

وی همچنین از برگزاری کارگاه آموزشی خبرنگار تخصصی حوزه نیشکر برای نخستین‌بار در استان خوزستان خبر داد و افزود: امیدواریم با توانمندسازی خبرنگاران در این حوزه، شاهد انعکاس بهتر اخبار و رویدادهای صنعت نیشکر در رسانه‌ها باشیم.

جشنواره شکرستان؛ فرصتی برای توسعه پایدار

مدیر روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر از تمامی هنرمندان، فرهیختگان و اهالی رسانه دعوت کرد تا با ارسال آثار خود به دبیرخانه جشنواره ملی شکرستان، در برگزاری هرچه باشکوه‌تر این رویداد مشارکت کنند.

بر اساس این گزارش، جشنواره ملی شکرستان علاوه بر جنبه‌های فرهنگی و هنری و رسانه‌ای، فرصتی برای توسعه پایدار جوامع محلی پیرامونی نیشکر نیز به شمار می‌رود.

این جشنواره با حمایت از صنعتگران و صنایع‌دستی استان، به رونق اقتصادی این مناطق و ایجاد اشتغال برای جوانان کمک می‌کند.

همچنین توانمندسازی روستاهای گردشگری پیرامون شرکت‌های توسعه نیشکر از جمله اهداف اصلی این جشنواره فرهنگی و گردشگری است.

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
Notify of