مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان:
آبی که به مردم میدهیم کیفیت مناسبی ندارد
صادق حقیقی پور گفت : علی رغم هزینههای سنگین، کیفیت آبی که به مردم خوزستان میدهیم کیفیت مناسبی ندارد و این هم دو دلیل عمده دارد.
به گزارش ایسنا ، صادق حقیقی پور در جلسه ارتقاء و علاج بخشی تصفیهخانههای اهواز، آبادان، خرمشهر و سوسنگرد با حضور شرکت تریپل اچ از کشور هلند و شرکت مهندسین مشاور دزآب اظهار کرد: شرکت آبفای خوزستان دومین شرکت از لحاظ تامین آب در کشور است، چرا که خوزستان قلب اقتصادی ایران و ٣٠ درصد آبهای سطحی در خوزستان جاری هستند و تامین آب شهرهای خوزستان از طریق رودخانهها و آبهای سطحی با استفاده از تصفیهخانههای بزرگ است.
وی افزود: تامین آب شهرهای خوزستان توسط ٣٠ تصفیهخانه بزرگ و ٢ هزار کیلومتر خط انتقال آب و ١٠ هزار کیلومتر شبکه توزیع آب انجام میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان بیان کرد: از حدود ٢ میلیون متر مکعب آب که در خوزستان تولید میشود حدود ۵٠ درصد آن هدر میرود و این باعث شده که آب شرب ما در وضعیت مناسبی نباشد.
حقیقی پور با اشاره به اصلاح و بازسازی هزار کیلومتر شبکه آب و توسعه سیستم جمعآوری فاضلاب گفت: ما در زمینه تولید و توزیع آب به شدت به دنبال این هستیم وضعیت خودمان را بهبود ببخشیم و با همین هدف ظرف مدت دو سال اخیر هزار کیلومتر اصلاح شبکه آب، اصلاح و توسعه شبکه جمعآوری فاضلاب در خوزستان کار اجرایی انجام شده است.
وی تصریح کرد: علی رغم هزینههای سنگین، کیفیت آبی که به مردم خوزستان میدهیم کیفیت مناسبی ندارد و این هم دو دلیل عمده دارد، یکی فرسودگی شبکه و تاسیسات و دلیل دوم ما اعتقاد داریم با استفاده از تکنولوژیها و فناوریهای جدید از طریق ارتباط با کشورهای اروپایی این کیفیت را ارتقاء دهیم.
مدیرعامل آبفای خوزستان با اشاره به وضعیت فاضلاب در خوزستان گفت: در بحث فاضلاب ۵٠٠ میلیون متر مکعب فاضلاب خام و تصفیهنشده وارد منابع آبی میکنیم که از لحاظ شاخصهای زیست محیطی و مسائل بهداشتی نیازمند آن هستیم که در زمینه فاضلاب اقدامات جدی آغاز کنیم.
حقیقی پور به اقدامات فوری در زمینه آب و فاضلاب اشاره کرد و گفت: خوزستان به شدت نیازمند کار جدید در زمینه آب و تاسیسات تولید، توزیع آب و شبکههای جمعآوری فاضلاب است که ما باید این اقدامات را با فوریت انجام دهیم.
رئیس هیئت مدیره آب و فاضلاب خوزستان از اجرای طرح فاضلاب شهر مسجدسلیمان خبر داد و عنوان کرد: توسعه و جمعآوری شبکه فاضلاب شهر مسجدسلیمان در حال حاضر در مرحله مناقصه است که سرمایهگذاران خارجی میتوانند در این مناقصه شرکت کنند.
حقیقی پور اظهار کرد: تصفیهخانه فاضلاب غرب اهواز واقع در چنیبیه و ۵ تصفیهخانه در شهرهای سوسنگرد، هویزه، چمران، شوشتر و دزفول وجود دارد که شرکت تریپل اچ از کشور هلند و شرکت مهندسین مشاور دزآب میتوانند از این تصفیهخانهها بازدید کنند و ما آماده همکاری با این شرکتها در جهت ارتقاء و نوسازی این تصفیهخانهها هستیم.
رئیس هیئت مدیره آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به اولویتهای مهم وزیر نیرو در خوزستان خاطرنشان کرد: ارتقاء و توسعه تصفیهخانههای فاضلاب و جلوگیری از ورود فاضلاب به رودخانه کارون از مهمترین اولویتهای وزیر نیرو در استان خوزستان است.
دیدگاه بگذارید