جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ Friday 26 April 2024

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز خوزستان :

دلالان زیادی برای ضربه زدن به اقتصاد کشور گندم قاچاق می کنند

دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز خوزستان گفت: دلالان زیادی برای ضربه زدن به اقتصاد کشور نسبت به خرید گندم و امحا و یا قاچاق آن به خارج از کشور اقدام می کردند اما به شدت از این کار جلوگیری شد.

به گزارش ایسنا ، رضا نجاتی در نشست خبری ستاد مبارزه با قاچاق کالا که در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: هدف ستاد مبارزه با قاچاق کالا، حمایت از تولید داخل و به تبع آن افزایش اشتغال و فضای کسب و کار بهتر در کشور است.
وی با اشاره به اعمال تحریم آمریکا تصریح کرد: جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق و خروج کالاهای اساسی مانند دام و گندم به دلیل تفاوت قیمت در داخل و خارج از کشور دو موضوع مهم است که ستاد مبارزه با قاچاق کالا آن را دنبال میکند.
دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز خوزستان بیان کرد: خوزستان با ۷۰۰ کیلومتر مرز آبی و خاکی یکی از استانهای مهم کشور محسوب می شود.
نجاتی با بیان اینکه خوزستان در جلوگیری از خروج دام و گندم از کشور به صورت قاچاق، استان نمونه شناخته شده است، ادامه داد: خوزستان به دلیل تامین بخش عمده گندم کشور، یک استان استراتژیک است. با توجه به این موضوع، دلالان زیادی برای ضربه زدن به اقتصاد کشور نسبت به خرید گندم و امحا و یا قاچاق آن به خارج از کشور اقدام می کردند اما به شدت از این کار جلوگیری شد.
وی تصریح کرد: برای اینکه به تولید و اشتغال داخل کمک کنیم، همراهی مردم با دولت بسیار مهم و اساسی است. هر چه از کالا و تولیدات ایرانی بشتر استفاده کنیم، به ارتقا کیفیت و اشتغال در کشور کمک کرده ایم و انتظار داریم مردم در این امر با دولت همراهی داشته باشند.
دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز خوزستان ادامه داد: ارائه برنامه‌ها و طرح‌های راهبردی برای سال ۹۷، پیگیری، نصب و راه‌اندازی دستگاه‌های X-Ray در مبادی ورودی و خروجی، پیگیری طرح فروش فرآورده‌های نفتی به ساکنین روستاهای مرزی ۲۰ کیلومتری و تهیه بانک اطلاعاتی وضعیت اسکله‌ها با انواع کاربری صیادی، تجاری، مسافری و متروکه برخی از اقدامات انجام شده در سال گذشته هستند.
نجاتی با اشاره به آمار تحلیل وضعیت مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان خوزستان در سال گذشته، بیان کرد:  درسال ۹۷ نیروی انتظامی خوزستان بیشترین سهم پرونده‌های متشکله به ظن قاچاق را هم از نظر تعداد و هم از نظر ارزش به خود اختصاص داده است. همچنین بیشترین فراوانی کالاهای مکشوفه قاچاق در استان خوزستان به ترتیب لوازم خانگی و سپس مواد خوراکی بوده است.
وی افزود: مبلغ بیش از ۶۹۱ میلیون ریال محکومیت در آراء صادره در خصوص پرونده‌های رسیدگی شده به ظن قاچاق در استان و افزایش ۲۴٫۹ درصدی وصول جرائم از محکومین نسبت به مدت مشابه سال قبل برخی دیگر از وضعیت عملکردی در این راستا است.
دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز خوزستان گفت: کاهش ۳۱ درصدی متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب رسیدگی‌کننده در سال ۹۷ نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایش ۲۸٫۱ درصدی تشکیل پرونده‌های قاچاق نسبت به سال قبل و افزایش دو برابری تعداد پرونده‌های متشکله با موضوع قاچاق ارز نسبت به مدت مشابه سال قبل از دستاوردهای فعالیت در این خوزه است.
وی ادامه داد: همچنین کشف و انهدام بیش از ۱۲٫۳ میلیارد ریال کالای خوراکی قاچاق و مضر به حال سلامت جامعه، فروش بیش از ۴۸٫۳ میلیارد ریال کالای تعیین تکلیف شده توسط سازمان اموال تملیکی و فروش ۲ میلیارد ریالی کالاهای تعیین تکلیف شده به شرط صادرات برخی دیگر از اقدامات هستند.

 

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
Notify of