دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ Monday 25 November 2024

مدیرکل نوسازی مدارس خوزستان :

اولویت حذف مدارس سنگی است

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خوزستان گفت: شاهد مشارکت گسترده مسئولان در ساخت مدارس استان خوزستان هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی قربانی در شورای آموزش و پرورش استان خوزستان، اظهار کرد: یکی از برنامه‌های اصلی وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس کشور بحث «افزایش مشارکت خیران در ساخت‌وسازها» به خصوص در این سال‌ها که اعتبارات دولتی در سطح کشور کمرنگ‌تر شده است، اهمیت کار خیران مدرسه‌ساز بیشتر مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه طبق دستورات وزیر آموزش و پرورش کشور و شیوه‌نامه‌هایی که به ادارات کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس سطح کشور ابلاغ شد، یکی از راهکارهای اصلی وزارت خانه بسته تحولی آجر به آجر است، افزود: این طرح موجب گسترش مشارکت‌های مردمی در خصوص ساخت‌وساز فضای آموزشی است و در این راستا کارگروه در استان‌ها مشخص شده که از استاندار حکم می‌گیرند و برای گسترش فعالیت‌هایی که کمک‌های خرد را جمع‌آوری می‌کنند و به ساخت‌وساز فضای آموزشی می‌پردازند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خوزستان، بیان کرد: اعضای این کارگروه شامل نماینده ولی‌فقیه، سازمان مدیریت برنامه‌ریزی، مدیرکل آموزش و پرورش، مدیرکل نوسازی مدارس، مدیرکل امور اجتماعی استانداری، مدیرکل صداوسیما و رئیس مجمع خیران مدرسه‌ساز می‌شود.

قربانی عنوان کرد: از سال گذشته خیز بزرگ مجمع خیران مدرسه‌ساز در خصوص مشارکت‌های مردمی انجام شد که از جمله کارهای انجام شده می‌توان به کمک ۱۰ میلیارد تومانی منطقه آزاد اروند و بنا شده ۳۰ میلیارد تومان هم ما کمک کنیم. کل پروژه را که از ۱۵ سال پیش در جنوب استان عملیات اجرایی آنها آغاز شده است، تا پایان سال بتوانیم به بهره‌برداری برسانیم.

وی تصریح کرد: در شهرستان شادگان پس از سیل بسیاری از خیران ملی را برای بهبود وضعیت این بخش آوردیم و هفت پروژه نیز از بنیاد برکت مصوب شده که برخی به اتمام رسیدند اما به دلیل شیوع بیماری کرونا نتوانستیم پروژه‌ها را افتتاح کنیم.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خوزستان گفت: در مناطق محروم شهرستان اهواز با مشارکت بنیاد برکت و با پیگیری که استاندار داشتند مصوب شده است که پروژه‌های بزرگی در ناحیه دو پروژه ۲۴ کلاسه تصویب شد که بزرگ‌ترین مدرسه کشور با ۷ هزار مترمربع زیربنا با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است و تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

قربانی افزود: در بحث عشایر حضور پر رنگ خیران است، مدرسه ۱۲ کلاسه با بالغ‌بر ۳ هزار مترمربع با پیشرفت ۵۰ درصد در ناحیه یک، کلنگ زنی ۷ پروژه در ایذه و باغملک، در رامشیر و رامهرمز بیش از ۱۰ پروژه بنیاد برکت مصوب کرده است، در سوسنگرد هنرستان کشاورزی با کمک کمیته امداد کشور بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان کمک کردند، هنرستان سوسنگرد که با مشارکت وزارت خارجه قبل از شهریور به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه در شهرستان شوش تحولی در این راستا انجام شده است یعنی نسبت به دو سال پیش ما به اندازه ۲۰ سال کار کرده‌ایم، بیان کرد: در شهرستان دزفول کارهای خوبی انجام شده و پروژه‌هایی که سال‌ها عملیات اجرایی آن انجام نشده بود تکمیل می‌شود و به زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خوزستان با عنوان اینکه اولویت ما حذف مدارس سنگی است، بیان کرد: تعداد زیادی از پروژه‌ها توسط خیران تقبل شده است.

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
Notify of