پنج شنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ Thursday 16 July 2026

ورود به اماکن تفریحی شبکه‌های آبیاری شمال خوزستان ممنوع شد

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری شمال خوزستان از تعطیلی اماکن گردشگری و تفریحی شرکت متبوع خود جهت مبارزه با شیوع ویروس کرونا تا اطلاع ثانوی خبر داد.

به‌ گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، “یعقوب کرمی” با اشاره به شیوع ویروس کرونا و ضرورت جلوگیری از تجمع افراد تاکید کرد: از هفته گذشته ورود میهمانان و خانواده‌های شهروندان منطقه شمال خوزستان به خصوص در روزهای تعطیل ممنوع اعلام شده و این موضوع از طریق رسانه‌های محلی نیز اعلام شده است.

کرمی، پذیرش گردشگران و میهمانان نوروزی در ایام تعطیلات نوروزی را منوط به بهبود شرایط همه‌گیری این ویروس عنوان کرد و گفت: هرگونه تصمیم جهت بازدیدهای نوروزی از تاسیسات و اماکن شبکه‌های آبیاری شمال خوزستان با هماهنگی سازمان آب و برق خوزستان و مسئولان بهداشتی اتخاذ خواهد شد.

فروردین ماه سال جاری نیز ورود میهمانان نوروزی به جنگل کوی سوم شعبان دزفول و سد تنظیمی دز به ‌دلیل بسیج امکانات انسانی و تجهیزاتی شرکت بهره‌برداری شمال خوزستان جهت مقابله با سیلاب، ممنوع اعلام شد.

همه ساله در شرایط عادی، با توجه به هوای مناسب روزهای پایانی سال، هزاران مسافر نوروزی و کاروان‌های راهیان نور، برای استفاده از فضای تفریحی جنگل کوی سوم شعبان دزفول، سد تنظیمی دز و سد تنظیمی انحرافی کرخه از خوزستان دیدن می کنند.

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
Notify of