سمزدایی و پاکسازی عروق بدن خود را به این نوشیدنی بسپارید
خاصیت اصلی این نوشیدنی، “سمزدایی” از کل بدن است و بهدلیل نفوذ سریع در تمام عروق انتهایی و ریز بدن، کل بدن را از اخلاط غلیظ و گرفتگی عروق ریز پاکسازی میکند!
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ “ماء الجُبن” یکی از ترکیباتی است که در طب سنتی ایرانی از جایگاه ویژهای برخوردار است.
خاصیت اصلی ماء الجبن، “سمزدایی” از کل بدن است و بهدلیل نفوذ سریع در تمام عروق انتهایی و ریز بدن، کل بدن را از اخلاط غلیظ و گرفتگی عروق ریز پاکسازی میکند.
به همین دلیل در درمان انواع لکهای پوستی، انواع سُدهها، انواع سوءمزاجها و انواع اختلالات خلقی مفید است؛ با توجه به اینکه امروزه بهدلیل آلودگی هوا و مصرف انواع غذاهای کارخانهای، میزان سموم موجود در خون و کبد زیاد است، توصیه میشود افراد سالم نیز هر از گاهی، آن را مصرف کنند.
طرز تهیه ماء الجبن
برای تهیه ماء الجبن، یک کیلو شیر را جوشانده بلافاصله بعد از جوش آمدن، شعله را خاموش کرده و دوسوم استکان سکنجبین ترش یا سرکه خانگی در آن بریزید و کمی صبر کنید تا شیر بهاصطلاح “بریده” شود.
اگر شیر بریده نشد، میتوانید چند قاشق غذاخوری دیگر سرکه خانگی به آن اضافه کنید تا بریده شود؛ سپس شیر بریدهشده را درون کیسه پارچهای بریزید و آبگیری کنید.
آبی که از درون پارچه به دست میآید همان ماء الجبن است؛ پس از فشردن کیسه پارچهای برای گرفتن ماء الجبن خواهید دید که یک کف سفید روی آب نقش میبندد که باید این کف نیز گرفته و دور ریخته شود.
نحوه و میزان مصرف ماء الجبن
میزان مصرف ماء الجبن بدین صورت است: روزانه یک لیوان بزرگ ناشتا میل شود؛ در صورتی که بیمار مشکل معده داشت باید ابتدا معده را اصلاح کند سپس مصرف ماء الجبن را آغاز کند یا میتواند همزمان با اصلاح معده، مصرف ماء الجبن را شروع کند.
در صورت مشاهده استفراغ یا روان شدن معده در پی مصرف ماء الجبن باید گفت که این موارد طبیعی است و نوعی سمزدایی از بدن است.
میتوانید یک جلسه برای سه روز ماء الجبن آماده کنید؛ ماء الجبن باید ولرم مصرف شود؛ برای هم زدن آن بهتر است از قاشق چوبی استفاده شود؛ مدت مصرف ۲ ماه تحت نظر طبیب باید باشد.
در صورتی که علائم “غلبه سودا” دارید، در زمان نزدیک به جوش آمدن (قبل از به جوش آمدن شیر و اضافه کردن سرکه) دو قاشق “افتیمون” را در یک کیسه پارچهای ریخته و ۵ بار بهمدت هر بار ۳۰ ثانیه در شیر زده شود.
حمزه سامدلیری؛ متخصص و پژوهشگر طب سنتی
دیدگاه بگذارید