ارسلان غمگین در حاشیه افتتاح دامداری ۵۰۰ راسی گاومیش شیری توام با ماهیان گرمابی که امروز ۱۱ اردیبهشت ماه در شهرستان کارون برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پروژه گاومیش داری شیری و گوشتی ۵۰۰ راسی و پرورش ماهی ۱۵ هکتاری شرکت تعاونی کارون صابرین اهواز از اوایل سال ۹۵ با سهم آورده اعضای تعاونی آغاز به کار کرد و توانست در سال های ۹۷ و ۹۸ از محل اعتبارات اشتغال پایدار روستایی، تسهیلاتی به مبلغ بیش از ۱۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان دریافت کند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: تولید شیر گاومیش، گوشت قرمز و گوشت سفید (ماهی) و همچنین تولید کود برای مصارف مزارع پرورش ماهی و کشاورزی از اهم اهداف طرح است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان تصریح کرد: احداث این طرح تلاشی در جهت حفظ و بقاء گونه نسبتا کمیاب گاومیش به عنوان یک ثروت و ظرفیت ملی در اولویت دولت است. در حال حاضر بیشترین تعداد گاومیش ها در دو استان اردبیل و خوزستان وجود دارد.
غمگین عنوان کرد: این طرح اولین طرح صنعتی گاومیشداری در کشور است که توانسته بالاترین میزان تسهیلات اعتبارات اشتغال پایدار روستایی را به خود اختصاص دهد.
وی ادامه داد: این طرح کارایی مدل تعاونی را در جذب و هدایت هدفمند منابع مردمی و حمایت های دولتی در راستای ایجاد رونق اقتصادی و اشتغال زایی به اثبات می رساند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با اشاره به فعالیت تعاونی های استان گفت: تعداد تعاونی های فعال کل استان چهار هزار و ۵۶۰ تعاونی با سه میلیون و ۵۷۶ هزار و ۲۳۲ نفر عضو است که موجب ایجاد ۸۶ هزار و ۶۳۶ فرصت شغلی مستقیم و ۲۵۹ هزار و ۹۰۸ فرصت شغلی غیرمستقیم شده اند.
غمگین بیان کرد: از نظر تعداد تعاونی های فعال، خوزستان در مقایسه با سایر استان ها مقام ششم را دارا است و در زمینه تعاونی های بانوان، خوزستان با تعداد ۴۱۴ تعاونی و عضویت تعداد سه هزار و ۸۷۰ نفر و اشتغال مستقیم چهار هزار و ۴۳۲ نفر، مقام سوم کشور را دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان خاطر نشان کرد: بیشترین تعاونی های فعال استان در شهرستان ها به ترتیب در اهواز، ایذه، بهبهان، رامهرمز، آبادان، مسجدسلیمان و خرمشهر هستند.
وی گفت: با توجه به گستردگی مویرگی شبکه تعاونی های مصرف در سراسر استان و نظم ساختاری آن ها در قالب اتحادیه های استانی متمرکز، این تعاونی ها می توانند در سرعت و حسن توزیع عادلانه کالا به ویژه اقلام ضروری تاثیر بی بدیلی داشته باشند. به همین دلیل این نوع تعاونی ها برای دولت و ستاد تنظیم بازار در توزیع اقلام مصرفی ابزار مطمئنی خواهند بود.