به گزارش ایرنا سید نوراله حسن زاده روز سه شنبه در ستاد تنظیم بازار خوزستان در سرسرای سازمان صمت بیان کرد: پارسال در ستاد تنظیم بازار خوزستان مصوب شده بود که شهرداری اهواز هفت میدان میوه و تره بار روز در اهواز ایجاد کند که متاسفانه هنوز این مصوبه را اجرا نکرده است.
وی گفت: ایجاد مانیتورهای قیمت گذاری در میدان میوه و تره بار و کشف قیمت میوه و تره بار بر اساس عرضه و تقاضا و میزان واردات بر عهده سازمان میادین شهرداری گذاشته شد که متاسفانه شهرداری اهواز به این مصوبه ستاد تنظیم بازار نیز عمل نکرده است.
حسن زاده بیان کرد: این کم کاری ها و اهمیت ندادن به ستاد تنظیم بازار خوزستان و مصوبات آن به استاندار اعلام خواهد شد.
معاون اقتصادی و بازرگانی سازمان صمت خوزستان نیز بیان کرد: برای قیمتگذاری میوه و ترهبار کمیته ای متشکل از سازمان صمت و اداره کل تعزیرات حکومتی خوزستان، سازمان جهاد کشاورزی استان، فرمانداری و شهرداری اهواز تشکیل شده است.
عبدالرحمان ناصریان ادامه داد: سازمان میادین شهرداری اهواز وظیفه کشف قیمت میوه و تره بار را بر عهده دارد که متاسفانه به این وظیفه خود عمل نمی کند تا قیمت کارشناسی برای میوه و تره بار تعیین شود.
وی گفت: یک شرکت برای واردات کولر به خوزستان اعلام آمادگی کرد اما برای شروع به کار به برخی مجوزها نیازداشت که با همکاری سازمان صمت خوزستان این مجوزها دریافت شد.
وی افزود: منطقه آزاد اروند به نداشتن سابقه واردات این شرکت ایراد وارد کرده و با شرط مصوبه ستاد تنظیم بازار خوزستان به ارایه مجوز فعالیت این شرکت موافقت خواهد کرد.
معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت خوزستان نیز بیان کرد: برای قیمت گذاری میوه و تره بار در ابتدا باید کشف قیمت بر اساس عرضه و تقاضا انجام شود که این وظیفه بر عهده سازمان میادین شهرداری است که این کار صورت نگرفته است.
بهرام جباری بیان کرد: قیمت گذاری میوه و تره بار در میدان بسیار حساس است و باید با کارشناسی انجام شود .
وی درادامه با اشاره به افزایش قیمت گازسوز کردن خودروها پس از اصلاح قیمت بنزین در آبان امسال گفت: گاز سوزکردن خودروها توسط واسطه ها انجام می شود و همین موضوع باعث افزایش قیمت در این بخش شده است.
وی افزود: ۶ نمایندگی گاز سوز کردن خودرو در خوزستان وجود دارد و بیش از یکصد مرکز غیرمجاز در این بخش فعالیت دارند.