امید حاجتی در نشست شورای برنامهریزی خوزستان که برگزار شد، اظهار کرد: اولویت امروز استان خوزستان و کشور با توجه به شرایطی که در آن قرار داریم، کنترل کرونا است.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به موضوع دوره مالی طرحهای عمرانی افزود: با توجه به آنچه در متن قانون بودجه امسال به آن اشاره شده است، ابهاماتی میان دستگاههای اجرایی و دیوان محاسبات وجود داشت و پایان دوره مالی به پایان اسفندماه تقلیل داده شد؛ از این رو دستگاهها نگران مسائلی از جمله جذب اعتبارات بودند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان تصریح کرد: اکنون بر اساس آنچه توسط ستاد ملی کرونا مصوب شده است، مشکلی برای جذب اعتبارات امسال وجود ندارد و پایان دوره مالی، اسفندماه امسال نخواهد بود و دستگاههای اجرایی نگرانی در این خصوص نداشته باشند.
حاجتی با اشاره به دغدغههای دستگاههای اجرایی در خصوص کسری اعتبارات هزینهای گفت: دو ظرفیت برای تامین کسری اعتبارات هزینهای دستگاههای اجرایی پیشبینی شده است. فروش اموال یکی از این ظرفیتها است که در این زمینه برخی از اموال شناسایی و فروخته شده است اما برخی از اموال در مزایدهها مشتری ندارند و همچنان پیگیر فروش آنها هستیم.
وی با بیان اینکه ۵۳ درصد در جذب درآمدها رشد داشتهایم، افزود: خبر خوب در خصوص اعتبارات هزینهای این است که عملکردها در درآمدها در خوزستان عملکرد خوبی است و بر این اساس قول خوبی گرفتهایم تا بخش قابل ملاحظهای از کسری اعتبارات هزینهای استان در تفاهمنامهای که میان سازمان برنامه بودجه کشور و سازمان امور مالیاتی منعقد شده است، به استان خوزستان ابلاغ شود تا امسال را نیز به خوبی پشت سر بگذاریم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان با اشاره به اینکه کل اعتبارات تخصیص یافته به خوزستان ۴۷.۷ درصد است، عنوان کرد: کل اعتباراتی که به استان داده شده، مجموعا ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب است؛ از این میزان، یک هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان تخصیص داده شده است که ۵۳۵ میلیارد از آن نقد و باقی اعتبارات اسنادی است.
حاجتی بیان کرد: تخصیص اعتبارات نفت در استان خوزستان پایین است؛ تاکنون ۱۲.۶ درصد از اعتبارات تخصیص یافته است و انتظار داریم که شاهد افزایش آن تا حدود ۵۰ درصد باشیم.