شبکه ارتباطی با نصب تجهیزات بر۴۰ سایت همراه اول ارتقا یافت

شبکه ارتباطی با نصب تجهیزات بر۴۰ سایت همراه اول ارتقا یافت

به گزارش پایگاه خبری رکن۴ رحیم فلاح زاده مدیر مخابرات منطقه استان خوزستان ضمن تبریک فرارسیدن سال نو و بهار طبیعت گفت: سالی را پشت سر نهادیم که علیرغم ابتلا به آزمون‌های سخت، خدمت رسانی بی وقفه در شرایط نامساعد آب و هوایی، سیل و همه گیری بیماری، به یاری همکارانم در مخابرات استان، اسباب بهره مندی مردم شریف خوزستان از شبکه ارتباطی پایدار فراهم گردید و ان شالله این روند در سال جدید با کیفیتی افزون‌تر ادامه خواهد داشت.

او افزود: به منظور توسعه و تقویت شبکه ارتباطی سیار و رفع مشکلات و تقویت پوشش آنتن دهی و برخورداری شهروندان از خدمات مطلوب و شبکه پرسرعت همراه اول و با هدف جلب رضایت مشترکان با همت و تلاش کارشناسان حوزه معاونت ارتباطات سیار تجهیزات فنی ۴۰ سایت پر ترافیک شهری و جاده ایی- روستایی نصب و راه اندازی و تکنولوژی آن‌ها ارتقا یافت.

فلاح زاده تصریح کرد: در پروژه توسعه ارتباطات سیار ۴۰ سایت پرترافیک در شهر‌های آبادان، اهواز، امیدیه، ایذه، باغملک، باوی، بهبهان، دزفول، رامشیر، سوسنگرد، شادگان، شوش، شوشتر، کارون، مسجدسلیمان و کارون با تجهیزات و ارتقا تکنولوژی ۴G و ۴.۵Gنصب و راه اندازی گردید.

براساس این گزارش؛ مشترکان همراه اول می‌توانند با داشتن گوشی تلفن همراه هوشمند و تبدیل رایگان سیم کارت معمولی خود به Usim در دفاتر خدمات ارتباطی و برخورداری از ۱۵ و ۲۰ گیگا بایت اینترنت هدیه میتوانند از خدمات و تکنولوژی به روز اینترنت پرسرعت ۴G و ۴.۵G بهره‌مند شوند.

ارتقا-شبکه-همراه-اول
پیام‌ها (0)
نوشتن پیام