بخش اعظم حفاری چاه های تولید نفت و گاز کشور در چهار دهه گذشته محقق شد

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران مهندس سید عبداله موسوی روز یکشنبه (یکم دی ماه) در آیین بزرگداشت چهلمین سالگرد تاسیس این شرکت، ضمن تبریک این مناسبت به کارکنان صنعت نفت و حفاری، افزود: ملی حفاری از شرکت های بزرگ در عرصه صنعت راهبردی حفاری در منطقه غرب آسیا است.

وی اظهار کرد: این شرکت هم اکنون با ۷۲ دستگاه حفاری خشکی و دریایی، بالغ بر ۱۸ هزار نیروی انسانی و برخورداری از متخصصان و کارکنان مجرب و کار آمد نقش محوری در کشف منابع هیدروکربوری و توسعه میادین نفتی و گازی در جغرافیای مناطق نفتخیز خشکی و دریایی کشور ایفا می کند.

موسوی با اشاره به نقش و جایگاه شرکت ملی حفاری ایران در صنعت نفت، گفت: با توجه به اهتمام مقام عالی وزارت نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران این شرکت در یک سال گذشته اقدامات موثری در ارتباط با چابک سازی و روز آمدی در پروسه ستادی و عملیاتی صورت داده است.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران اصلاح ساختار سازمانی و تطبیق آن با ساختار شرکت ملی نفت ایران و حذف سمت های مجازی، توجه ویژه به انضباط اداری و مالی، بازبینی و اجرایی نمودن ضوابط و مقررات ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) با هدف حفظ سلامت کارکنان و استفاده بهینه از تجهیزات را از برنامه های اجرایی عنوان کرد که با همکاری مستمر مدیران و کارکنان شرکت تاکنون منتج به نتایج خوبی گردیده است.

وی به خودگردان بودن این شرکت از نظر درآمدی و هزینه کردها اشاره و افزود: در یک ساله گذشته ملی حفاری از شرکت ملی نفت ایران هزینه ای دریافت نکرده است و از طریق دریافت مطالبات از کارکرد و در آمد حاصل از ارایه خدمات یکپارچه جانبی فنی تخصصی و عملیات حفاری منابع مالی خود را تامین و با رعایت اصل صرفه جویی به هزینه گرفته است.

موسوی با اشاره به ۲۸ پروژه توسعه میادین با هدف حفظ و نگهداشت و افزایش تولید، اظهار کرد: شرکت ملی حفاری در مناقصات مربوط به این پروژه ها مشارکت و اجرای طرح توسعه دو میدان نفتی گچساران و نفت شهر را بر عهده گرفته و در خصوص سایر مناقصات نیز با شرکت های بخش خصوصی تفاهمنامه های همکاری مبادله و امضاء کرده است.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران تجدید نظر در نرخ دکل روز ، خدمات جانبی، به کارگیری تجهیزات و متعلقات دکل ها که بار مالی دارد، کاهش پنج درصدی هزینه با حذف کارهای غیر ضرور، افزایش نظارت های فنی و بازرسی را موجب اصلاح در آمدی شرکت عنوان کرد.

وی گفت: این شرکت همسو با فعالیت های ذاتی و برنامه های توسعه ای در راستای پویایی هر بیشتر، توجه به مسئولیت های اجتماعی را نیز در سرفصل امور قرار داده است.

موسوی افزود: این سازمان در این ارتباط نهایت تلاش خود را جهت جلب رضایتمندی مردم به کار گرفته که نمونه بارز آن همکاری و همیاری با مردم در مقابله و کاهش تبعات ناسی از سیلاب اوائل امسال و پیامدهای ناشی از بازندگی سیل آسای اخیر می باشد.

حفاری-چهار دهه-کشور
پیام‌ها (0)
نوشتن پیام