به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا گودرزی پیش از ظهر امروز در نشست تخصصی نقش گیاهان و آلاینده ها در آلرژی های تنفسی پس از باران اظهار کرد: گیاهان همیشه برای تصفیه هوا و رساندن اکسیژن بیشتر هستند اما برخی گیاهان در بیان عامیانه درختان شیطانی هستند و برخی سموم و آلودگیهایی را وارد می کنند.
وی با بیان اینکه بررسی های بسیاری در راستای عامل آلرژی های پس از بارش باران در خوزستان انجام شده است، افزود: مقصر اصلی این پوشش گیاهی نیست و تا کنون تأیید نشده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز تصریح کرد: به طور معمول در فصل پاییز در همه نقاط کشور آسم افزایش پیدا می کند و مختص شهر اهواز و استان خوزستان نیست.
وی از قرار دادن تشت هایی در نقاط مختلف استان برای بررسی عامل آلودگی باران اشاره کرد و گفت: همیشه می گویند ما مقصر را فلرها می دانیم، این فلرها قطعاً نقش تشدید دهنده دارند.
گودرزی با بیان اینکه در این بین مردم بومی استان بیشتر دچار این آلرژی شدند، افزود: درصد بیشتر افرادی که دچار این آلرژی شدند، بومی های این استان هستند و این نشان از این است که آلودگیها ریه افراد را آسیب پذیر کرده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه اهواز بیان کرد: با توجه به اینکه این پوشش گیاهی در شهر فراوانی دارد و موجب تغییر چهره شهر شده است، نباید حذف شود بلکه باید با استفاده از تنوع پوشش گیاهی آن را کاهش داد.