ابرمشکل کشور، معضل اقتصادی است

به گزارش ایسنا – منطقه خوزستان، حجت الاسلام و المسلمین عبدالنبی موسوی‌فرد در خطبه‌های نمازجمعه امروز ۱۱ مردادماه ضمن سفارش مردم به تقوی اظهار کرد: سفارش به تقوی یکی از رسالت‌ها و وظایف امام جمعه در خطبه‌ها است. همانگونه که وجود مقدس حضرت محمد(ص) به معراج می‌رود، همه ما نیز دارای معراج هستیم اما معراج ما با پیامبر(ص) متفاوت است.

وی افزود: سوغاتی که وجود پیامبر(ص) از معراج آورد، نماز بود. نمازی که از معراج آمده است، باید ما را به معراج ببرد. وقتی در نماز الله اکبر بر زبان ما جاری می‌شود، باید تمام توجه ما به خدا باشد. نمازی که می‌تواند دارای معراج باشد، باید دارای شاخصه‌های خاصی باشد. اگر شاخصه‌های نماز را رعایت کنیم، نماز می‌تواند بهترین و مهمترین عمل ما باشد.

امام جمعه اهواز گفت: این نماز می‌تواند انسان را به قرب الهی رهنمون شود، اما چرا در جامعه ما اینقدر گناه اتفاق می‌افتد. چرا حتی بعد از خواندن نماز وقتی هنوز در مسجد هستیم، گناه اتفاق می‌افتد. چون نماز من، نماز نبوده است. بعد از خواندن نمازی که نهایتا ۱۰ دقیقه از وقت ما را می‌گیرد، احساس می‌کنیم در قفس بوده‌ایم و از آن آزاد شده‌ایم.

حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی‌فرد ضمن تسلیت شهادت امام محمد جواد(ع)، افزود: حلول ماه ذی‌الحجه را گرامی می‌داریم. نماز دهه اول ذی‌الحجه و روزه در ۹ روز این ماه، مورد تاکید است. از این ایام غافل نشوید، ثواب ۹ روز روزه این ماه با روزه عمر دنیا برابری می‌کند.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور تصریح کرد: قطعا ابرمشکل و معضل این کشور که مقام معظم رهبری در این چند سال به طور ویژه به آن می‌پردازند، معضل اقتصادی است. رفع این معضل به یک خواسته عمومی تبدیل شده است. برای رفع آن باید دید کشورهایی که امروزه در ردیف اقتصادهای اول دنیا قرار گرفته‌اند، چه کرده‌اند. باید دید آنها از چه متدی استفاده کرده‌اند. آیا کشورهایی که معضل اقتصادی داشته‌اند، ریشه رفع همه مشکلات را در خارج از کشور دنبال می‌کردند؟

امام جمعه اهواز ادامه داد: در کشوری که مشکلات اقتصادی دارد، این مشکلات نتیجه دو آیتم مورد توجه هستند. یکی وجود ساختارهای معیوب و غلط در کشور که موجب می‌شود که ما با این ابرمشکل با مواجه شویم و دیگری افراد فاسد و مفسدان اقتصادی هستند. قوه قضاییه مفسدان اقتصادی را دسته دسته محاکمه می‌کند و از آن طرف ارزش پول ملی تغییر می‌کند.

وی عنوان کرد: محاکمه مفسدان اقتصادی توسط قوه قضاییه با قاطعیت انجام می‌شود و در برخی موارد نیز این افراد اعدام می‌شوند و ما می‌بینیم ارزش پول ملی قدری رشد می‌کند، اما قیمت‌ها به اندازه ریالی کاهش ندارند، بلکه شاهد افزایش آنها نیز هستیم.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی‌فرد افزود: جامعه‌ای که مردم آن درگیر مشکلات اقتصادی هستند و با معضلات معیشتی دست و پنجه نرم می‌کنند، می‌تواند گرانی را تحمل کند، اما فساد اقتصادی را هرگز. انسان ذاتا اغلب به دنبال مقایسه است و مردم مقایسه می‌کنند که برای گرفتن یک وام ازدواج ساده چقدر باید سختی تحمل کنند، اما از طرف دیگر فردی به راحتی می‌تواند میلیاردها تومان وام بگیرد، بدون اینکه ریالی از آن را پس دهد. چیزی که جامعه را زجر می‌دهد، این فساد اقتصادی است.

وی تصریح کرد: آیا باید به دنبال ریشه این مشکل در خارج از کشور باشیم؛ باید ریشه مشکل را درون کشور دنبال کنیم. برخی دولت‌ها هشت سال به دنبال این بودند که دل دشمنان را نسبت به خود نرم کنند، اما بعد از هشت سال هجمه بزرگی علیه ایران شکل گرفت.

نماینده ولی فقیه در خوزستان ادامه داد: در چند سال گذشته که تمام تلاش برخی مسئولان این بوده است که مشکلات را در خارج از مرزها دنبال کنند، دیدید که با کم‌توجهی به فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه مذاکره با آمریکا و اینکه مذاکره با آمریکا فایده‌ای ندارد و وقت تلف کردن است؛ حالا هر روز تحریم به تحریم اضافه می‌شود و حتی وزیر امور خارجه را نیز مورد تحریم قرار می‌دهند.

امام جمعه اهواز گفت: در تمام این ۴۰ سال اگر توانستیم آبرو و عزت کسب کنیم، با توجه به کلام مقام معظم رهبری بوده است. مقام معظم رهبری ۳۰ سال راهکار ارائه داده‌اند و تولید اندیشه و علم داشته‌اند. باید ببینیم ما به کدام یک عمل نکرده‌ایم. چرا ما خود را به بیرون از مرزهای اسلامی گره زده‌ایم.

وی تصریح کرد: اگر به دنبال عزت هستیم، این مساله در سایه مقاومت شکل می‌گیرد. در این چند سالی که نرمش نشان داده‌ایم، دیدیم که هر روز قیمت ارز افزایش پیدا کرد. موقعیت‌هایی که در این سال‌ها به دست آورده‌ایم نتیجه مقاومت است.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی‌فرد افزود: کشورهایی که در ردیف اول اقتصاد دنیا قرار دارند، مشکلاتی بدتر از ما داشته‌اند، اما مشکلات خود را با استفاده از متخصصان حل کرده‌اند. وقتی با یک مشکل اقتصادی مواجه می‌شویم، اقتصاددانان می‌توانند راهکار ارائه دهند. بهترین راه‌حل نیز ایجاد جامعه اسلامی و سالم است. اگر می‌خواهیم به چنین جامعه‌ای دست پیدا کنیم به دو مولفه نیاز داریم، یکی خانواده سالم و دیگری آموزش و پرورش که رکن اصلی آن معلم است. باید معلمان متدین، انقلابی و دارای دغدغه قرانی تربیت کنیم تا جامعه‌ای داشته باشیم که در آن خانواده یک خانواده اسلامی است و آموزش و پرورش نیز اسلامی باشد.

وی گفت: هدف سند ۲۰۳۰ که دشمنان اصرار بر اجرای آن دارند، فروپاشی خانواده است. اگر خانواده اصلاح شود، جامعه نیز اصلاح می‌شود. یک معلم قرآنی که نگاهش به قرآن و آموزه‌های دینی باشد، می‌تواند مدیرانی کارآمد در جامعه تربیت کند.

خوزستان
پیام‌ها (0)
نوشتن پیام