امید جهان نژادیان در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه امکان ذخیرهسازی کل گندم برداشتشده خوزستان وجود دارد، اظهار کرد: استان خوزستان با دارا بودن ظرفیت یک میلیون و ۵۰۰ هزار تنی توانایی حفظ و نگهداری طولانی مدت و استاندارد گندم را دارد.
وی افزود: استان خوزستان با دارا بودن ۳۰ سیلوی ذخیرهسازی دولتی و خصوصی و همچنین ۱۵ کارخانه آردسازی به یکی از استانهای بسیار توانمند در زمینه خرید و ذخیرهسازی گندم از کشاورزان تبدیل شده است، به طوری که ظرفیت ذخیرهسازی و قابلیت نگهداری حدود ۱.۵ برابر کل محصول گندم برداشت شده در استان وجود دارد.
جهان نژادیان با اشاره به اهمیت توجه به سرمایهگذاران بخش خصوصی در راستای اجرای طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری تصریح کرد: باید تلاش شود تا با ارتقای فرهنگ سازی و تشویق کشاورزان، گندم برداشت شده در مزارع به صورت مستقیم و با کمترین جابهجایی وارد چرخه نگهداری استاندارد و یا مصرف عموم شود.
وی عنوان کرد: با وجود بارندگیهای فصلی در ماه جاری هیچ گونه خسارت به گندمهای موجود در مراکز پیش بینی شده وارد نشده است و در یک برنامهریزی بسیار منسجم با هدف جلوگیری از هرگونه صدمه احتمالی، گندمهای خریداریشده ظرف مدت کوتاهی از مراکز تعاون روستایی به مراکز استاندارد انتقال مییابند.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان اظهار کرد: در راستای ایجاد فرهنگسازی و حمایت از کشاورزانی که در طرح کشت قراردادی مشارکت داشتهاند و محصول خود را به هر کدام از ۴۵ مرکز استاندارد (سیلوهای ملکی، خصوصی و کارخانجات) در سراسر استان تحویل می دهند، به ازای هر کیلوگرم گندم مبلغ ۴۰ تومان کمک هزینه کرایه حمل تعلق خواهد گرفت و این مبلغ همزمان در حساب کشاورزان ثبت و پرداخت میشود.