به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین قاضی زاده هاشمی شامگاه یکشنبه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خوزستان در محل سالن شهید رجایی اظهار کرد: خوزستان خاک مقدسی دارد که تمام آن مسجد محسوب میشود؛ این خاک آنقدر دارای شرف هست که توانایی پذیرش جان و تن بهترین بندگان خدا را داشته است.
وی با اشاره به اینکه به عنوان پاسداران ایثار و شهادت همه این خاک را باید تبدیل به بارگاه و مسجد میکردیم، افزود: شهرهای آبادان و خرمشهر، منطقه آزاد و محل واردات خودروهای خارجی شده در حالی که باید به یک مرکز عبادی مهم و بزرگ تبدیل میشد.
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور تصریح کرد: شرف خرمشهر به مقاومت مردمش و شرف آبادان هم ایستادگی مردم آن در محاصره سنگین دشمن است و این باید مفهوم و مبنای آبادان تا تمامی تاریخ باشد.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه مردم دیگر نقاط کشور از خط جنگ دور بودند و اخبار جنگ را میشنیدند ولی مردم خطه خوزستان آن را چشیدند و جنگ جزوی از زندگی آنها بود، اضافه کرد: در سفر قبلی با خانواده شهید هاشمی دیدار داشتم و خجالت زده شدم از اینکه یادمان سرداری مثل هاشمی که سردار شهید حاج قاسم سلیمانی شاگرد او بوده هنوز درست نشده بود؛ ساخت یادمان و حفظ کردن یک ساختمان مگر چقدر هزینه دارد؟ مرکز شهید هاشمی باید مرکز تجمع بچههای انقلابی و ولایی در اهواز باشد.
وی با اشاره به اینکه مردم با عملکرد ما به میزان توجه کشور به شهدا پی میبرند، گفت: مردم باید بدانند موضوع شهید علی لندی نوجوان فداکار ایذه ای برای ما از اهمیت بالایی برخودار و در واقع موضوع ایثار مهم و ارزشمند است و دیده میشود چون اگر میخواهیم به خانواده ایثارگران و شهدا منزلت بدهیم باید به آنها توجه و رسیدگی کنیم.
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با تأکید بر اینکه موضوع مسکن ایثارگران باید مهم باشد، افزود: باید بدانیم آیا طی سالهای گذشته در خوزستان زمینی واگذار شده و اگر بله چرا به ایثارگران واگذار نشده است؛ مردم از این موضوع میفهمند که میخواهیم موضوع ایثار و شهادت را فراموش کنیم یا به آن بپردازیم.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به ظرفیتهای بسیار استان خوزستان گفت: اگر در عرصههای مختلف به دنبال وقوع یک رویداد ملی باشیم یک یا دو کانون دارد که خوزستان یکی از آنهاست چون محل تجمع مواهب الهی مختلف مانند انرژی، آب، برق، مرز، دریا، خاک حاصلخیز، معادن زیرزمینی، نیروی انسانی پرتلاش و سختکوش است؛ هر کدام از این مواهب به تنهایی یک نعمت بزرگ الهی برای دیگر نقاط کشور محسوب میشود.
وی یادآور شد: در فلات ایران دو منطقه کشاورزی بیشتر نیست که یکی خوزستان و دیگری دشت شمال است و دیگر استانها فقط با توجه به میزان بارندگی باید باغات داشته باشند؛ این دو دشت به تنهایی توانایی تأمین غذای نه ۸۰ میلیون بلکه ۱۵۰ میلیون نفر را دارند.
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با تأکید بر اینکه خوزستان باید مدیرفرست و مرکز پذیرش مهاجر باشد، عنوان کرد: این استان نباید مهاجرفرست باشد و قطعاً این وضعیت فعلی نشان میدهد که سیاست گذاری ها غلط است.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه باید در استان خوزستان بیشتر به موضوع احداث و فعالیت یادمانها، نمادهای ایثار و شهادت و گلزارها توجه کرد، گفت: خوزستان باید به یک مرکز گردشگری دفاع مقدس نه برای ایرانیها بلکه برای تمام جهان تبدیل شود؛ همچنین موزهها و یادمانهای متعددی باید در این استان فعال باشد.
معاون رئیس جمهور بیان کرد: همه ایثارگران مشمول دریافت مسکن نمیشوند ولی از آنهایی که واجد شرایط هم هستند چرا هشت هزار نفر در استان خوزستان هنوز مسکن دریافت نکردند؛ اگر وجدان بیداری باشد میگوید اولویت تأمین مسکن در این استان باید با ایثارگران باشد.
قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: این مایه افتخار نیست که برای اشتغال خانواده شهدا که خود یک قانون مصوب است ۱۲ جلسه برگزار شود، آن هم برای کاری قانونی و لازم الاجرا نباید اینطور بی توجهی شود؛ عمل نکردن به قانون تخلف و ترک فعل است.
وی افزود: اینقدر کار انجام نشده و به وظایف عمل نشده که اگر کسی کار خودش را انجام دهد پُز آن را میدهد؛ در فضای اداری کار نباید به جایی برسد که به دادگاه شکایت کنیم؛ استانداری باید اینقدر اختیارات داشته باشد که به عنوان نهاد اجرایی بخش خصوصی را مکلف به اجرای قانون کند حالا وای به حال اینکه نهاد دولتی باشد.