مردم خرمشهر چشم به راه تلاش دولتمردان برای حل مشکلات هستند

مردم خرمشهر چشم به راه تلاش دولتمردان برای حل مشکلات هستند

سردار حسن شاهوارپور در گردهمایی بزرگ فاتحان خرمشهر که سوم خردادماه در خرمشهر برگزار شد، اظهار کرد: سالروز آزادسازی خرمشهر را به مردم خونگرم استان خوزستان به ویژه مردم قهرمان خرمشهر تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. ۳۹ سال پیش در چنین روزی، خرمشهر با دستان توانمند رزمندگان اسلام، نیروهای مسلح و مردم قهرمان ایران اسلامی، دوباره به میهن بازگشت.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: امشب برنامه بسیار مفصلی توسط پیشکسوتان، به یاد آن روزها، به یاد رزمندگان، آزادگان و همه کسانی که دل‌شان برای این خاک می‌تپد، در موزه خرمشهر برگزار شد. این روز را به همه مردم عزیز تبریک عرض می‌کنیم، به هر حال آزادسازی خرمشهر به آسانی و راحتی نبود؛ رزمندگان اسلام با قدرت، صلابت، یکدلی، وحدت و هدایت حضرت امام(ره) توانستند آن حماسه بزرگ را به وجود آورند.

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان با بیان اینکه امروز ما از نعمت آن حماسه‌آفرینی‌ها و از امنیتی که آن عزیزان برای ما ایجاد کردند، بهره‌مند می‌شویم، گفت: ما باید قدر آن عزیزان را بدانیم، از ولی‌نعمتان خود تجلیل کنیم و یاد شهدا را گرامی بداریم و بدانیم که این امنیت و آسایش و آرامش و مرز و بوم، امانتی هستند که با هزینه‌های سنگین به اینجا رسیده است و باید آن را پاس بداریم.

وی در پایان تاکید کرد: امروز مردم خرمشهر چشم به راه خدمات و تلاش‌هایی هستند که دولتمردان و نظام باید برای رفع مشکلات، مسائل و گرفتاری‌های آن‌ها انجام دهند؛ این مردم شایسته خدمت و بزرگی هستند. امیدواریم این مقاومت، ایستادگی و ایثارگری همچنان در رگ و پوست جوانان و نوجوانان ما بجوشد و دشمنان را ناامید کند.

مردم-خرمشهر-چشم-به راه-تلاش-دولتمردان-برای-حل-مشکلات-هستند
پیام‌ها (0)
نوشتن پیام